Team

To feel connected is one of the most wonderful things in the world!

                                                                                Nathalie Verboven

Nathalie Verboven

Bezielster

Van kindsbeen af ben ik heel nieuwsgierig geweest. Geboeid door natuur, vrijheid en "zijn".

Logisch dus dat reizen hoog op mijn agenda staat, waarbij ik een voorliefde heb om te verblijven te midden inheemse bevolking.

In 2001 bezocht ik voor de eerste maal de Quechua-

indianengemeenschap in Peru. Inmiddels staat de teller ernaar toe bijna op twintig. Zo thuis voel ik me daar, óók.

Ik werd diep geraakt en aangesproken door hun manier van zijn en delen, van steeds weer verbinden en alomtegenwoordige gedragenheid in gemeenschap. Deze levenservaringen veranderden ingrijpend de koers en zingeving van mijn leven.

Voor ik Ayni opstarte werkte ik 15 jaar als marketeer. Dat bezorgde me professioneel veel stress en een knagend gevoel dat et wat fundamenteels ontbrak om innerlijk vervuld het leven aan te gaan.

Mijn zoektocht naar die innerlijke vervulling loodste me naar een 10-jarige opleiding tot sjamaan (Frank en Kathy Coppieters).  Ik verdiepte mij in non-dualiteit, mindfulness, sofrologie, enneagram, transcendente meditatie en Reiki. Ik bekwaamde me eveneens tot energetisch therapeut en volgde een opleiding van integrale coaching. Dit alles bracht mij dichter bij mezelf.

Mijn missie is om westerlingen in verbinding te brengen met inheemse, nog authentieke levende, gemeenschappen. Zodat we van elkaars wijsheid leren. En groeien in respect, openheid en liefde.

Mijn ervaringen en kwalificaties, en toewijding en zorg als coach staan garant om mensen die daarvoor kiezen te begeleiden in hun processen van verbonden leven met zichzelf, dichtbij en vanuit hun hart.

Thomas, Heber, Gladys, Carlos, Simon, Dulio, Justino

en vele anderen zijn er iedere keer om de groep te ondersteunen opdat zij een veilige en onvergetelijke reis hebben. Allen hebben een groot hart, kennen hun land en zorgen voor ons, elke met hun/haar eigen kunde en verantwoordelijkheid. Ze zijn gids, kok, sjamaan, chauffeur, paardenhulper en veel meer.

Het is een eer voor hen om jullie te mogen begroeten. In een sterk en snel evoluerend land is jullie bijdrage belangrijk voor hun groei.  

Het zou onmogelijk zijn jullie te gidsen zonder hun hulp. In dankbaarheid eer ik hen en wens dat jullie deze bijzondere zielen mogen ontmoeten.  

Vanuit mijn eigen ervaringen inspireer ik graag anderen om vanuit hun hart te leven, dicht bij hun passie en essentie.