26 augustus - 7 september 2020: C💖NNECT in PERU

Verbinding met de natuur, verbinding met jezelf, op de mooieste krachtplaatsen in Peru, in ritueel - klank - zang - natuurbeleving.

Muziek, grootse krachtplaatsen en verbluffende natuur maken deel uit van het leven van Peruanen. De verbinding die ze hebben met Pachamama (Moeder Aarde), met hun oeroude tradities en met klank leeft vandaag nog steeds.

Tijdens deze magische reis nodigen we je uit om verbinding te maken met de natuur en met jouw natuur. We volgen het voorbeeld van de Peruanen en verbinden ons via klank en ritueel met Pachamama.  We beleven oorspronkelijke rituelen uit de Andestraditie, zingen krachtliederen en mantra’s op eeuwenoude krachtplaatsen, en laten ons verwonderen door de schoonheid van de natuur en de mensen. We ervaren stilte en deelmomenten, wandelen in de adembenemende natuur, en dit alles met ruimte voor ontspanning en plezier!

Zo kunnen we ons hart openen en schoonheid echt beleven.

Hoor je de roep van Peru? Ervaar het wonder op elke plek die we bezoeken, ervaar hoe het voelt om gewoon te Zijn, in verbinding met al wat is.

Zo is deze reis veel meer dan een reis naar buiten, naar Peru. In verbinding met het land maak je ook verbinding met jezelf. Al reizend langs de mooiste plekken van Peru reis je ook naar je innerlijke thuis!

Je bent welkom.


Het volledig programma kan je hier bekijken.


Meer info nodig? Neem contact of kom naar een infosessie.


Peru 2020