12 - 28 september 2019 : C💖NNECT in PERU

Mensen verbinden met het wonder en de schoonheid van de natuur alsook met zichzelf staan hier centraal!

Peruanen hebben een bijzondere connectie met de natuur en zijn medemensen. Dit zijn geschenken die ik met verwondering telkens mag ervaren. Deze connectie leert ons te verbinden vanuit het hart met een heel groot respect voor alles wat is.

Voorbij ras, leeftijd, cultuur en sekse nodig ik je uit om samen op pad te gaan. In éénheid beleven we oeroude tradities uit het Andes gebergte en verbinden we ons met alles wat leeft.

In deze transformerende tijden zullen we samen voelen wat inheemse culturen ons kunnen leren en wat wij voor hen kunnen betekenen.

Laat jezelf inspireren, verrassen en plezieren tijdens deze ervaringsgerichte reis in Peru!

Op het programma staan rituelen en muziek in de Heilige Vallei, vermenging van Indiaanse en Spaanse cultuur in Cuzco, de kracht van de natuur bij de Q’eros en ten slotte de zachte energie van het Titicaca Meer.  Liefde, stilte momenten, lachen, leven in het Nu en Eénheid zijn de leidraden.


Klik hier voor het volledig programma.

Infosessies op 23 februari en 18 maart, zie agenda.

1 - 14 oktober 2019 : ZINGEN & ZIJN in PERU

Verbind je met heilige krachtplaatsen via helende klank, stem, ritueel en ceremonie. Open je hart, open je stem en koester de verbinding met wie je werkelijk bent.

Muziek, grootse krachtplaatsen en verbluffende natuur maken deel uit van het leven van Peruanen. Hun verbinding met Pachamama (Moeder Aarde), met eeuwenoude tradities en met klank leeft vandaag nog steeds. Ze nodigen ons, westerlingen, uit om diezelfde connectie te ervaren. Daardoor kunnen we ons hart openen en schoonheid echt beleven.

Hoor je de roep van Peru?  Ervaar het wonder op elke plaats die we bezoeken, ervaar de helende werking van klank op eeuwenoude krachtplekken... Ervaar hoe het is om gewoonweg te ZIJN.


Klik hier voor het volledig programma.

Infosessies op 23 februari en 18 maart, zie agenda.
Voor info en inschrijvingen kan je mij reeds telefonisch (+32 (0)475 653030) of per mail (nathalie@ayni.be) contacteren.  

Peru 2019