12 - 28 september 2019 : C💖NNECT in PERU

Mensen verbinden met het wonder en de schoonheid van de  natuur alsook met zichzelf staan hier centraal!

Peruanen hebben een bijzondere connectie met de natuur en zijn medemensen. Dit zijn geschenken die ik met verwondering telkens mag ervaren. Deze connectie leert ons te verbinden vanuit het hart met een heel groot respect voor alles wat is.

Voorbij ras, leeftijd, cultuur en sekse nodig ik je uit om samen op pad te gaan. In éénheid beleven we oeroude tradities uit het Andes gebergte en verbinden we ons met alles wat leeft.

In deze transformerende tijden zullen we samen voelen wat inheemse culturen ons kunnen leren en wat wij voor hen kunnen betekenen.

Laat jezelf inspireren, verrassen en plezieren tijdens deze ervaringsgerichte reis in Peru!

Op het programma staan rituelen en muziek in de Heilige Vallei, vermenging van Indiaanse en Spaanse cultuur in Cuzco, de kracht van de natuur bij de Q’eros en ten slotte de zachte energie van het Titicaca Meer.  Liefde, stilte momenten, lachen, leven in het Nu en Eénheid zijn de leidraden.


Klik hier voor het volledig programma.

Infosessie op 23 februari, zie agenda.1 - 14 oktober 2019 : ZINGEN & ZIJN in PERU

We nodigen je uit in onze klankcirkels waar krachtliederen en mantra’s, in verbinding met oude krachtplaatsen, de verbinding met jezelf voeden.

Muziek, grootse krachtplaatsen en verbluffende natuur maken deel van het leven van Peruanen. De verbinding die ze hebben met Pachamama (Moeder Aarde), met hun oeroude tradities en met klank leeft vandaag nog steeds. Voor ons als buitenlanders een uitnodiging om die verbinding aan te gaan en te voelen wat het met ons doet. Deze connectie leert ons ons hart te openen en schoonheid echt te beleven.

Voel je de roep van Peru? De leidraad en uitnodiging voor “Zingen & Zijn in Peru” is Verbinding in Zijn. Ervaar het wonder in elke plek die we bezoeken en de helende werking van klank op krachtplekken, ervaar hoe het voelt om gewoon te Zijn.


Klik hier voor het volledig programma.

Infosessie op 23 februari, zie agenda.


Voor info en inschrijvingen kan je mij reeds telefonisch (+32 (0)475 653030) of per mail (nathalie@ayni.be) contacteren.  

Peru 2019